Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Teplomer do masa

Nájdených:    457 produktov

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

WMF Teplomer na steaky čierny Scala

Teplomer na steaky sa zapichne do mäsa a udáva ideálny stav prepečenia mäsa: rare, medium, well done

TEPRO Bezdrátový teploměr (8348)

Teplomer TEPRO Bezdrôtový teplomer:Praktický bezdrôtový teplomer TEPRO využijete pri grilovaní či pri údení mäsa, syrov, zeleniny a ďalších pochutín. Zvládne teploty od 0 až do 200 °C, má prehľadný LCD displej a 2 sondy. Iste oceníte aj časovač s alarmom alebo magnet na zadnej strane na lepšie a stabilnejšie pripevnenie teplomera ku grilu či prednastavené časy na najobľúbenejšiu prípravu grilovaných pochúťok. Napájanie je riešené pomocou 2× AAA batérií, ktoré nie sú súčasťou dodávky. Hmotnosť 2...

Weis Teploměr na maso (15305)

Teplomer Weis Teplomer na mäso:Vpichovací teplomer na mäso od značky Weis je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Ponúka rozsah teplôt od 0 – 120 °C. S ukazovateľom vhodnej teploty na úpravu rôznych druhov mäsa bude príprava jedla jednoduchá, rýchla a precízna. Jednoducho zapichnite hrot teplomera do mäsa a zistite jeho presný stupeň prepečenia!Kľúčové vlastnostiKvalitné prevedenieRozsah teplôt od 0 – 120 °CZabezpečený vpichovacím hrotomUkazovateľ...

Weis Teploměr na maso (15305)

Teplomer Weis Teplomer na mäso:Vpichovací teplomer na mäso od značky Weis je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Ponúka rozsah teplôt od 0 – 120 °C. S ukazovateľom vhodnej teploty na úpravu rôznych druhov mäsa bude príprava jedla jednoduchá, rýchla a precízna. Jednoducho zapichnite hrot teplomera do mäsa a zistite jeho presný stupeň prepečenia!Kľúčové vlastnostiKvalitné prevedenieRozsah teplôt od 0 – 120 °CZabezpečený vpichovacím hrotomUkazovateľ...

Teplomer na smaženie Küchenprofi

POPIS Teplomer na smaženie a pečenie mäsa značky Küchenprofi slúži pre pohodlné a jednoduché smaženie pokrmov pri určitej teplote. Má dlhú ihlu na buď zapichovanie do mäsa alebo do p...

Teplomer na smaženie Küchenprofi

POPIS Teplomer na smaženie a pečenie mäsa značky Küchenprofi slúži pre pohodlné a jednoduché smaženie pokrmov pri určitej teplote. Má dlhú ihlu na buď zapichovanie do mäsa alebo do p...

Teplomer na smaženie Küchenprofi

POPIS Teplomer na smaženie a pečenie mäsa značky Küchenprofi slúži pre pohodlné a jednoduché smaženie pokrmov pri určitej teplote. Má dlhú ihlu na buď zapichovanie do mäsa alebo do p...

Teplomer na smaženie Küchenprofi

POPIS Teplomer na smaženie a pečenie mäsa značky Küchenprofi slúži pre pohodlné a jednoduché smaženie pokrmov pri určitej teplote. Má dlhú ihlu na buď zapichovanie do mäsa alebo do p...

Teplomer na smaženie Küchenprofi

POPIS Teplomer na smaženie a pečenie mäsa značky Küchenprofi slúži pre pohodlné a jednoduché smaženie pokrmov pri určitej teplote. Má dlhú ihlu na buď zapichovanie do mäsa alebo do p...

Magnet 3Pagen Teplomer na pečenie

Predpokladom pre výbornú, šťavnatú bravčovú pečienku, krehké hovädzie steaky alebo jahňacie rebierka je správna teplota prípravy. A tú najlepšie skontrolujete teplomerom na pečenie, ktorý jednoducho zapichnete do mäsa a teplotu si na ňom prečítate.

Magnet 3Pagen Teplomer na pečenie

Predpokladom pre výbornú, šťavnatú bravčovú pečienku, krehké hovädzie steaky alebo jahňacie rebierka je správna teplota prípravy. A tú najlepšie skontrolujete teplomerom na pečenie, ktorý jednoducho zapichnete do mäsa a teplotu si na ňom prečítate.

Magnet 3Pagen Teplomer na pečenie

Predpokladom pre výbornú, šťavnatú bravčovú pečienku, krehké hovädzie steaky alebo jahňacie rebierka je správna teplota prípravy. A tú najlepšie skontrolujete teplomerom na pečenie, ktorý jednoducho zapichnete do mäsa a teplotu si na ňom prečítate.

Magnet 3Pagen Teplomer na pečenie

Predpokladom pre výbornú, šťavnatú bravčovú pečienku, krehké hovädzie steaky alebo jahňacie rebierka je správna teplota prípravy. A tú najlepšie skontrolujete teplomerom na pečenie, ktorý jednoducho zapichnete do mäsa a teplotu si na ňom prečítate.

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...

Joseph Joseph Pomocník pri pečení mäsa ThermoBaste™

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: profesionálne a bezpečné podlievanie pečeného mäsa Riešenie: ThermoBaste 3v1 Dokonale upečené mäso začína nákupom kvalitných surovín a pokračuje pomalým pečením až k výslednej zlatistej kôrke. Časté podlievanie by malo sprevádzať celý proces tepelnej úpravy, jedine tak bude mäso šťavnaté a koža krásne prepečená. Veľká pipeta ThermoBaste svojou dĺžkou pohodlne nasaje šťavu, ktorou potom podlievate mäso...