Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Slovenska kuchyne

Nájdených:    8 produktov

Slovenská kuchyňa

Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky.

Poklady tradičnej slovenskej kuchyne

Krásu a jedinečnost Slovenska netvoria len originálne ľudové tradície, kultúrne pamiatky a nádherná príroda, ale aj chute a vône tradičných domácich jedál, ktoré tu gazdinky pripravujú už dlhé desaťročia. Vďaka autorovej zberateľskej vášni nájdete v tejto výnimočnej knihe množstvo známych i takmer zabudnutých receptov našich prastarých a starých mám zo všetkých regiónov Slovenska.

Poklady slovenskej kuchyne. Hont, Podpoľanie, Novohrad

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov.

Slovegán 2. Slovenská vegánska kuchárka

Slovegán 2 je pokračovaním prvej slovenskej vegánskej kuchárky s názvom Slovegán. Podobne ako prvá časť, aj táto obsahuje 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. V šiestich kapitolách tak dopĺňa a rozširuje zbierku veganizovaných receptov o ďalšie skvosty našej milovanej slovenskej kuchyne ako napríklad tatarák, ryžový nákyp, žemľovku, granadír, stroganov, krémeše alebo šamrole. Slovegán 2 obsahuje recepty, ktoré sa do jednotky nezmestili, recepty, ktoré ľuďom v prvej...

Poklady slovenskej kuchyne. Dolná Nitra, Horná Nitra, Tekov

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov.

Chute Talianska

Táto kniha je súčasťou projektu, ktorého iniciátorom je Taliansko- Slovenská obchodná komora. Nájdete v nej 55 jednoduchých receptov tradičnej talianskej kuchyne zozbieraných od talianskych manažérov, podnikateľov a kuchárov žijúcich na Slovensku.

The Best of Apetit IV.

Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem?

Rok v slovenskej ľudovej kuchyni

Autorka v knihe prináša zasvätený pohľad na tradičnú kuchyňu v presvedčení, že práve táto stránka ľudovej kultúry môže byť žriedlom originálnych farieb, chutí a vôní Slovenska, ku ktorým sa oplatí vracať aj v dnešných časoch, keď do našej stravy masívne prenikajú vplyvy svetovej kuchyne. V prvej časti knihy sa dočítate o vývine stolovania a prípravy pokrmov v tradičnej domácnosti a o najčastejšie používaných surovinách.