Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Rucne vyroba papiera

Nájdených:    18 produktov

Green Cane - kuchynské utierky z cukrovej trstiny - 2 rolky

Green Cane - kuchynské utierky z cukrovej trstiny Veľmi pevné a savé papierové utierky zo zvyškov z cukrovej trstiny a bambusu. V rolkách (80 ks na rolku - 2 rolky). Rýchlo a 100 % rozložiteľné. Bez farbív, vôní, ropných látok a GMO. Veľmi savé a pevné utierky z cukrovej trstiny. 70 % tohto výrobku je zmes cukrovej trstiny (bagasy) a ...

MIYABI Japonský malý nôž SHOTOH 9 cm 5000MCD

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský malý nôž SHOTOH s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie a krájanie zeleniny a ovocia. Vďaka neobyčajne jemnému ostriu využijete tento nôž aj ako dokonalý nástroj na špikovanie mäsa. Krátka čepeľ a pohodlná rukoväť umožnia precízne vedenie rezov. SHOTOH patrí v ...

MIYABI Japonský nôž na chlieb 23 cm 6000MCT

"Každý japonský šéfkuchár verí, že jeho duša sa stane súčasťou noža presne od okamihu, keď s ním začne pracovať. Nikdy by ste nemali vložiť svoju dušu do umývačky!" Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Japonský nôž na chlieb s dlhou a dostatočne silnou čepeľou je ideálny na krájanie chleba a pečiva. Vrúbkované ostrie ľahko preniká chrumkavou kôrkou pečiva, rezy budú čisté a presné. Nôž pojatý v tradičnom praktickom dizajn...

ZWILLING J.A. HENCKE Shotoh Špikovací nůž Miyabi 5000MCD 9 cm - Miyabi

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský malý nôž SHOTOH s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie a krájanie zeleniny a ovocia. Vďaka neobyčajne jemnému ostriu využijete tento nôž aj ako dokonalý nástroj na špikovanie mäsa. Krátka čepeľ a pohodlná rukoväť umožnia precízne vedenie rezov. SHOTOH patrí v ...

MIYABI Japonský nôž na zeleninu a ovocie KUDAMONO 9 cm 4000FC

"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou." Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský malý nôž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie, lúpanie a krájanie ovocia a zeleniny. Môžete s ním prekročiť hranice bežnej prípravy surovín a využiť ho na dekoratívne vyrezávanie z ovocia a zeleniny tzv. carving. Odolná rukoväť osembokéh...

MIYABI Japonský univerzálny nôž SANTOKU 18 cm 5000MCD

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý nôž SANTOKU s autentickou japonskou čepeľou je najznámejším univerzálnym nožom ázijského typu. Právom sa nazýva ako nôž troch cností. Vyniká v krájaní, plátkovaní aj sekaní.Každý druhý nôž predaný v Japonsku je práve nôž SANTOKU. Ako hlavný nástroj japonského kulinárskeho umenia si tento nôž získal ...

MIYABI Japonský nôž na mäso GYUTOH 24 cm 7000D

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský nôž GYUTOH je pôsobivý svojou stabilnou čepeľou v autentickom japonskom tvare. Nôž disponuje mimoriadnou silou rezu a je ideálny na krájenie a plátkovanie mäsa. Vyšší hrot je optimálny na kolískový/kĺzavý štýl krájania. 24 cm dlhá čepeľ, vykrojená záštita a komfortná rukoväť "D" tvaru zaist...

MIYABI Japonský plátkovací nôž CHUTOH 16 cm 7000D

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý stredne veľký japonský nôž CHUTOH, je ideálny na plátkovanie mäsa či rýb. Tenká a stabilná 16 cm dlhá čepeľ zaistí, že máte nad rezaním úplnú kontrolu. S týmto nožom naplátkujete mäso s chirurgickou presnosťou. Okrem mäsa môžete CHUTOH použiť aj na väčšie kusy zeleniny a ovocia. Tento výnimočný plátkovací ...

MIYABI Japonský plátkovací nôž SUJIHIKI 24 cm 4000FC

"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou." Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémně ostrý japonský nôž SUJIHIKI s dlohou štíhlou čepeľou vyniká v plátkovaní jemného mäsa. Nízká výška čepele znižuje trenie a nôž tak lepšie preniká mäsom. Ak ste doposiaľ pracovali s európskymi nožmi, prekvapí vás čepeľ svojou neobyčajnou jemnosťou. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verziou západ...

Súprava nožov s nožnicami 3-dielna Classic

Čínsky kuchársky nôž Classic je ideálny na prípravu mäsa, rýb a zeleniny podľa tradičného čínskeho spôsobu. Svojím tvarom síce pripomína sekáčik na mäso, ale hrúbka chrbta čepele je tenšia. Nie je tak vhodný na sekanie. Kuchársky nôž Classic je robustný, ťažký nôž so širokou čepeľou jemného a pritom odolného ostria. Všeumelec pre profesionálov a hobby kuchárov, ktorý čistí zeleninu, ale aj naseká bylinky alebo kotlety. Kuchynské nožnice...

MIYABI Japonský malý nôž SHOTOH 13 cm 7000D

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský malý nôž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie a krájanie zeleniny a ovocia. Vďaka neobyčajne jemnému ostriu využijete tento nôž aj ako dokonalý nástroj na špikovanie mäsa. Krátka čepeľ a pohodlná rukoväť umožnia precízne vedené rezy. SHOTOH patrí v J...

MIYABI Japonský nôž na zeleninu a ovocie KUDAMONO 9 cm 7000D

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský malý nôž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie a krájanie ovocia a zeleniny. Môžete s ním prekročiť hranice bežnej prípravy surovín a využiť ho aj na dekoratívne vyrezávanie z ovocia a zeleniny tzv. carving. Špecifikácia:

MIYABI Japonský nôž na mäso GYUTOH 16 cm 5000FCD

"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou." Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský nôž GYUTOH je pôsobivý svojou stabilnou čepeľou v autentickom japonskom tvare. Nôž disponuje mimoriadnou silou rezu a je ideálny na krájanie a plátkovanie mäsa. Vyšší hrot je optimálny na kolískový/kĺzavý štýl krájania. 16 cm dlhá čepeľ, vykrojená záštita a komfortná rukoväť "D" tvaru zai...

MIYABI Japonský nôž na mäso GYUTOH 20 cm 5000FCD

"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou." Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský nôž GYUTOH je pôsobivý svojou stabilnou čepeľou v autentickom japonskom tvare. Nôž disponuje mimoriadnou silou rezu a je ideálny na krájanie a plátkovanie mäsa. Vyšší hrot je optimálny na kolískový/kĺzavý štýl krájania. 16 cm dlhá čepeľ, vykrojená záštita a komfortná rukoväť "D" tvaru zai...

MIYABI Japonský nôž na mäso GYUTOH 24 cm 5000FCD

"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou." Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský nôž GYUTOH je pôsobivý svojou stabilnou čepeľou v autentickom japonskom tvare. Nôž disponuje mimoriadnou silou rezu a je ideálny na krájanie a plátkovanie mäsa. Vyšší hrot je optimálny na kolískový/kĺzavý štýl krájania. 16 cm dlhá čepeľ, vykrojená záštita a komfortná rukoväť "D" tvaru zai...

MIYABI Japonský plátkovací nôž SUJIHIKI 24 cm 5000FCD

"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou." Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý japonský nôž SUJIHIKI so štíhlou dlhou čepeľou vyniká v plátkovaní jemného mäsa. Nízka výška čepele znižuje trenie a nôž tak lepšie preniká mäsom. Ak ste doposiaľ pracovali s európskymi nožmi, prekvapí vás čepeľ svojou neobyčajnou jemnosťou. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verziou západ...

MIYABI Japonský univerzálny nôž SANTOKU 18 cm 7000D

"Nôž každého kuchára predstavuje pohľad do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár Extrémne ostrý nôž SANTOKU s autentickou japonskou čepeľou je najznámejším univerzálnym nožom ázijského typu. Právom je nazývaný ako nôž troch cností. Vyniká v krájaní, plátkovaní aj sekaní. Každý druhý nôž predaný v Japonsku je práve nôž SANTOKU. Ako hlavný nástroj japonského kulinárskeho umenia si tento nôž získ...

WÜSTHOF Súprava nožov s nožnicami 3-dielna Classic

Čínsky kuchársky nôž Classic je ideálny na prípravu mäsa, rýb a zeleniny podľa tradičného čínskeho spôsobu. Svojím tvarom síce pripomína sekáčik na mäso, ale hrúbka chrbta čepele je tenšia. Nie je tak vhodný na sekanie. Kuchársky nôž Classic je robustný, ťažký nôž so širokou čepeľou jemného a pritom odolného ostria. Všeumelec pre profesionálov a hobby kuchárov, ktorý čistí zeleninu, ale aj naseká bylinky alebo kotlety. Kuchynské nožnice...