Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Kolace kucharka z edicia apetit 1

Nájdených:    8 produktov

Sladké pečenie

Koláče, prvý z radu kuchárok z Edícia Apetit (vyd. 2010), je prvou knihou, ktorú sme sa rozhodli preložiť pre našich slovenských čitateľa do slovenčiny. Kuchárka ponúka sto preverených receptov na skvelé koláče. Ovocné, čokoládové, orechové, českej, svetové, zdravé ...

Sladké pečenie - Kolektív

Koláče, prvý z radu kuchárok z Edícia Apetit (vyd. 2010), je prvou knihou, ktorú sme sa rozhodli preložiť pre našich slovenských čitateľa do slovenčiny.Kuchárka ponúka sto preverených receptov na skvelé koláče. Ovocné, čokoládové, orechové, českej, svetové, zdravé ... Od jednoduchých rezov pečených na plechu, po rafinované, svadobné a kysnuté s posýpkou až po cheesecake ... Na svoje si príde naozaj každý!Stovka starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných koláčov je rozdelená do ôsmi...

Pšeničná múka celozrnná na kváskovanie 1 kg

Múka je vhodná aj na prácu s droždím, práškom do pečiva, vínnym kameňom, jedlou sódou... Tento druh múky sa vyrába mletím celého pšeničného zrna, preto obsahuje všetky jeho cenné zložky. Má vyšší obsah vlákniny a živín. Je vhodná na pečenie celozrnného pečiva, koláčov, cestovín, chlebov ale aj palaciniek či lievancov.  Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky ;)

Trenčan Ražná chlebová múka na kváskovanie 1000 g

Táto múka zohráva v kváskovaní kľúčovú úlohu- slúži na pestovanie kvásku v druhej etape a následne sa ňou kŕmi materský kvások. Vynikajúco sa hodí ako múka na štartér pre chlieb i na perníkové koláče. Hnedý obal sme zvolili ako farbu chleba. Ražnej “tehličky”. Aj lem v hornej tretine obalu naznačuje, že je výborná na pečenie ražného chlebíka. Obsah: 1kg V ČOM SÚ MÚKY KVÁSKOVANIE INÉ?  V spolupráci s Mlynom Trenčan sme...

Trenčan Pšeničná hladká múka na kváskovanie 1000 g

Pšeničná hladká múka Kváskovanie je ľudovo nazývaná “dvojnulka” alebo “00 extra špeciál”. Jej žltý obal má evokovať pečivo, na ktoré je primárne táto múka určená. Pozostáva z frakcií pšeničného zrna, z ktorých vznikajú nadýchané, mäkké, “pavučinkové” striedky. Okrem rožkov sa hodí na prípravu toastového chlebíka, muffinov, krehkých ciest a pizze. Obsah: 1kg V ČOM SÚ MÚKY KVÁSKOVANIE INÉ?  V spolupráci s Mlynom T...

Trenčan Pšeničná chlebová múka na kváskovanie 1000 g

Pšeničná chlebová múka už svojím názvom naznačuje, že sa z nej pripravuje najmä chlieb. Červený obal bol zvolený esteticky - hodí sa krásne k hnedej ražnej chlebovej múke. Jej enzymatická činnosť a vyšší obsah bielkovín nám ponúka nadýchanejšie cestá s väčšími okami (dierkami v striedke). Okrem chleba sa táto múka hodí na prípravu croissantov, focaccie, alebo talianskych šišiek bombolone. Obsah: 1kg V ČOM SÚ MÚKY KVÁSKOVANIE INÉ?&nbs...

Trenčan Pšeničná polohrubá múka na kváskovanie 1000 g

Pšeničná polohrubá múka Kváskovanie sa výborne hodí na sladké pečenie koláčov rôzneho druhu. Pre polohrubú múku sme zvolili staroružovú farbu obalu, aby sme evokovali sladkosť pečenia našich starých mám. Skvele sa s ňou pečú i slané veci, ako pagáče či pirohy. Obsah: 1kg V ČOM SÚ MÚKY KVÁSKOVANIE INÉ?  V spolupráci s Mlynom Trenčan sme vytvorili 5 základných druhov múk na kváskovanie: Pšeničná múka hladká, Pšenič...

Trenčan Ražná celozrnná múka na kváskovanie 1000 g

Ražná celozrnná múka sa výborne hodí na prípravu štartéra na chlieb– či už celozrnnú ražnú tehličku alebo nadýchaný pšenično ražný chlieb s tmavšou striedkou. Nakoľko vďaka celozrnnosti obsahuje táto múka cenné látky, dodáva chlebíku veľa prospešného pre naše zdravie. Je zabalená v tyrkysovom obale. Má evokovať začiatok, štart, pretože práve tento druh múky je vhodný na prvé dni zakladania kvásku. Bublinkový lem vo vrchnej časti obalu len umocňuje jej hlavné použitie.