Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Kniha peciete pre diabetikov

Nájdených:    8 produktov

Zdravá strava pre diabetikov a nielen pre nich - Blanka Neoralová

Patríte k tým, ktorí ochoreli na cukrovku 2. typu? Alebo sa „len“ nevojdete do svojich obľúbených šiat? Nech už je váš dôvod na chudnutie akýkoľvek, v tejto vtipne napísanej knižke sa dozviete, že zmeniť životosprávu a plnohodnotne sa stravovať takmer bez cukru sa dá, a to oveľa príjemnejšie, ako by ste čakali. Kniha obsahuje veľké množstvo receprov nielen pre diabetikov, ktoré sú doplnené o presné nutričné hodnoty.

Zdravá strava pre diabetikov a nielen pre nich - Blanka Neoralová

Patríte k tým, ktorí ochoreli na cukrovku 2. typu? Alebo sa „len“ nevojdete do svojich obľúbených šiat? Nech už je váš dôvod na chudnutie akýkoľvek, v tejto vtipne napísanej knižke sa dozviete, že zmeniť životosprávu a plnohodnotne sa stravovať takmer bez cukru sa dá, a to oveľa príjemnejšie, ako by ste čakali. Kniha obsahuje veľké množstvo receprov nielen pre diabetikov, ktoré sú doplnené o presné nutričné hodnoty.

Sladkosti bez výčitiek - Tatiana Jelinek

Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu, a zároveň sa nevedia vzdať zdravých sladkostí, ako aj pre diabetikov či športovcov. Každý recept zahŕňa informáciu o nutričných hodnotách, glykemickom indexe a často odporúčanie, kedy sa konkrétny dezert môže konzumovať.

Sladkosti bez výčitiek - Tatiana Jelinek

Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu, a zároveň sa nevedia vzdať zdravých sladkostí, ako aj pre diabetikov či športovcov. Každý recept zahŕňa informáciu o nutričných hodnotách, glykemickom indexe a často odporúčanie, kedy sa konkrétny dezert môže konzumovať.

Sladkosti bez výčitiek (2. doplnené vydanie) - Tatiana Jelínek

Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu, a zároveň sa nevedia vzdať zdravých sladkostí, ako aj pre diabetikov či športovcov. Každý recept zahŕňa informáciu o nutričných hodnotách, glykemickom indexe a často odporúčanie, kedy sa konkrétny dezert môže konzumovať. Druhé doplnené vydanie obsahuje 8 nových receptov...

Sladkosti bez výčitiek (2. doplnené vydanie) - Tatiana Jelínek

Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu, a zároveň sa nevedia vzdať zdravých sladkostí, ako aj pre diabetikov či športovcov. Každý recept zahŕňa informáciu o nutričných hodnotách, glykemickom indexe a často odporúčanie, kedy sa konkrétny dezert môže konzumovať. Druhé doplnené vydanie obsahuje 8 nových receptov...

Sladkosti bez výčitiek - Tatiana Jelinek

Jedinečná kniha zdravých a zároveň chutných dezertov bez použitia klasickej múky a klasického cukru, s ohľadom na množstvo použitých sacharidov. Klasický cukor a múka sa v tele správajú veľmi podobne, sú to jednoduché sacharidy s vysokým glykemickým indexom, ktoré výrazne ovplyvňujú hladinu cukru a následne hladinu inzulínu v krvi. A práve kolísavá hladina inzulínu je zodpovedná za naše neustále vyjedanie chladničiek, príčinou pocitu hladu a dôvodom spomaľovania procesu spaľovania tukov. Výni...

Sladkosti bez výčitiek - Tatiana Jelinek

Jedinečná kniha zdravých a zároveň chutných dezertov bez použitia klasickej múky a klasického cukru, s ohľadom na množstvo použitých sacharidov. Klasický cukor a múka sa v tele správajú veľmi podobne, sú to jednoduché sacharidy s vysokým glykemickým indexom, ktoré výrazne ovplyvňujú hladinu cukru a následne hladinu inzulínu v krvi. A práve kolísavá hladina inzulínu je zodpovedná za naše neustále vyjedanie chladničiek, príčinou pocitu hladu a dôvodom spomaľovania procesu spaľovania tukov. Výni...