Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Forma na kolac 28 5 cm

Nájdených:    234 produktov

SIMAX Forma na koláč 280x40 mm

Popis: Forma na koláč 280x40 mm (Simax) Nízká forma na koláč. Průměr 28cm a výška formy je 4cm. kulatý tvar s reliefem na okrajích. Odolná žáru - vhodné na zapékání. Lze mýt v myčce

Viac informácií
od 4,69 €
Kúpiť najlacnejšie

Orion Forma na koláč Grande 28 cm

Koláčová forma je opatrená nepriľnavým povrchom, ktorý bráni pripečeniu, a to aj pri použití minimálneho množstva tuku. Upečený koláč z formy ľahko vyklopíte.

Forma na koláč 28 cm Küchenprofi červená

Quiche Lorraine, Tarte Tatin a ďalšie jedinečné pochúťky nielen z francúzskej kuchyne si môžete pripraviť vďaka tejto kovovej forme značky Küchenprofi. Táto forma v jednoduchom dizajne a v čiernej farbe je vyrobená z kovu a vybavená špeciálnym neprihorľavým povrchom, ktorý zabraňuje pripečenie sa pokrmu k forme a zároveň tak uľahčuje jej čistenie. Nieje nutné drhnúť pripálené kúsky, ale stačí len zotrieť handričkou a opláchn...

Altom Forma na koláč Marble pr. 28 cm

Forma na koláč Marble s pr. 28 cm je opatrená nepriľnavým povrchom, ktorý bráni pripečeniu a to aj pri použití minimálneho množstva tuku. Možno použiť aj na pečenie slanej, sladkej a netradičnej pizzy. Upečený koláč z formy ľahko vyklopíte. Nevystavujte formu rýchlým zmenám teploty.

Červená forma na koláč WMF, ø 28 cm

Radi jete, ale k dezertom vás to ťahá viac? Tak je načase urobiť si radosť novou formou a vyskúšať niektorý z receptov, ktoré pre vás doteraz boli len výzvou. Padla vám do oka forma na koláč od značky WMF? Skvelá voľba. Ľahko odolá teplotám vyšším ako 200 °C, vďaka nepriľnavému povrchu sa dobre umýva a vždy vám zaistí perfektný múčnik k nedeľnému obedu. WMF ako záruka tej najvyššej kvality: ✓ Má dlhoročnú tradíciu viac ako 160 rokov. ...

Červená forma na koláč Kaiser, ø 28 cm

Radi jete, ale k dezertom vás to ťahá viac? Tak je načase urobiť si radosť novou formou a vyskúšať niektorý z receptov, ktoré pre vás doteraz boli len výzvou. Padla vám do oka forma na koláč od značky WMF? Skvelá voľba. Ľahko odolá teplotám vyšším ako 200 °C, vďaka nepriľnavému povrchu sa dobre umýva a vždy vám zaistí perfektný múčnik k nedeľnému obedu. WMF ako záruka tej najvyššej kvality: ✓ Má dlhoročnú tradíciu viac ako 160 rokov. ...

Simax Forma na koláč sklenená 28 x 4 cm,

Forma na koláč je vyrobená z tvrdého boritokremičitého skla, čo je varné sklo, ktoré patrí v modernej kuchyni medzi žiadané materiály. Je veľmi odolné mechanicky aj teplotne (odolnosť +300 / -40 stupňov). Výhodou je dlhá životnosť, hygienická nezávadnosť (je hladké a neporézne) a ľahká údržba - možno umývať v umývačke riadu.

Ružová forma na koláč Sagaform Piccadilly, Ø 28 cm

Sagaform je už roky jasnou voľbou keď ide o krásne darčeky a jedinečné vybavenie domácnosti. Vďaka kombinácii škandinávskeho minimalizmu a funkčného dizajnu sa totiž stal legendou naprieč všetkými krajinami celého sveta. Je to ikona, ktorá vzbudzuje túžbu.

Ružová forma na koláč Sagaform Piccadilly, Ø 28 cm

Sagaform je už roky jasnou voľbou keď ide o krásne darčeky a jedinečné vybavenie domácnosti. Vďaka kombinácii škandinávskeho minimalizmu a funkčného dizajnu sa totiž stal legendou naprieč všetkými krajinami celého sveta. Je to ikona, ktorá vzbudzuje túžbu.

Forma na koláč s odnímateľným dnom WMF, ø 28 cm

Radi jete, ale k dezertom vás to ťahá viac? Tak je načase urobiť si radosť novou formou a vyskúšať niektorý z receptov, ktoré pre vás doteraz boli len výzvou. Padla vám do oka tortová forma od značky WMF? Skvelá voľba. Ľahko odolá teplotám vyšším ako 200 °C, vďaka nepriľnavému povrchu sa dobre umýva a vždy vám zaistí perfektný múčnik k nedeľnému obedu. WMF ako záruka tej najvyššej kvality: ✓ Má dlhoročnú tradíciu viac ako 160 rokov. ✓...

Forma na koláč s odnímateľným dnom Kaiser, ø 28 cm

Radi jete, ale k dezertom vás to ťahá viac? Tak je načase urobiť si radosť novou formou a vyskúšať niektorý z receptov, ktoré pre vás doteraz boli len výzvou. Padla vám do oka tortová forma od značky WMF? Skvelá voľba. Ľahko odolá teplotám vyšším ako 200 °C, vďaka nepriľnavému povrchu sa dobre umýva a vždy vám zaistí perfektný múčnik k nedeľnému obedu. WMF ako záruka tej najvyššej kvality: ✓ Má dlhoročnú tradíciu viac ako 160 rokov. ✓...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...

MAUVIEL Forma z nehrdzavejúcej ocele na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Karamelizovaný jablkový koláč Tarte Tatin, pečený oproti iným koláčom "naruby", vznikol v roku 1898 v hoteli Tatin vo francúzskom Lamotte-Beuvron. Vo forme skaramelizujete cukor, poukladáte naň jablká, priklopíte cestom a dáte piecť. Po vybratí z rúry sa koláč vyklopí dnom nahor. Namiesto jabĺk sa bežne používajú hrušky, marhule, slivky, ananás a ďalšie ovocie. Forma z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je na prípravu Tarte Tatin ideálna. Viacvrstvový materiál má totiž veľmi dobrú tepelnú vodi...