Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Emile henry keramicka forma na kolac 28 cm

Nájdených:    47 produktov

SIMAX Forma na koláč 280x40 mm

Popis: Forma na koláč 280x40 mm (Simax) Nízká forma na koláč. Průměr 28cm a výška formy je 4cm. kulatý tvar s reliefem na okrajích. Odolná žáru - vhodné na zapékání. Lze mýt v myčce

Viac informácií
od 4,69 €
Kúpiť najlacnejšie

Keramická forma na chlieb vo farbe slonovinovej kosti Emile Henry, 28 × 13 cm

Voňavý chlieb, čerstvé bagety či nadýchané maslové briošky sú potechou duše aj mysle. Kto iný mohol vytvoriť dokonalý keramický riad na tieto pekárske skvosty, ako požitkári francúzi? Upečte si u seba doma lahodné pečivo, ktoré prevonia celý byt a získa si srdcia celej rodiny. O značke: Francúzska rodinná firma Emile Henry je pojmom medzi všetkými, ktorých ovládlo umenie pečenie a varenia. Ich ručne vyrábaný keramický riad tej najvyššej kvality dáva k...

Červená koláčová forma Emile Henry, ⌀ 28 cm

Predstavte si svoju kuchyňu a jedáleň. Už ju vidíte? Potom sa nadýchnite. Cítite tú vôňu chutného jedla, ktorá si šíri vašim domovom? Áno? Skvele! Nádherný riad, doplnky a pomôcky do kuchyne od Emile Henry vám pomôžu zažiariť. O značke: Francúzska rodinná firma Emile Henry je pojmom medzi všetkými, ktorých ovládlo umenie pečenie a varenia. Ich ručne vyrábaný keramický ri...

Čierna koláčová forma Emile Henry, ⌀ 28 cm

Predstavte si svoju kuchyňu a jedáleň. Už ju vidíte? Potom sa nadýchnite. Cítite tú vôňu chutného jedla, ktorá si šíri vašim domovom? Áno? Skvele! Nádherný riad, doplnky a pomôcky do kuchyne od Emile Henry vám pomôžu zažiariť. O značke: Francúzska rodinná firma Emile Henry je pojmom medzi všetkými, ktorých ovládlo umenie pečenie a varenia. Ich ručne vyrábaný keramický ri...

Feniklovosivá koláčová forma Emile Henry, ⌀ 28 cm

Kúzlo francúzskych koláčov spočíva v krehkom ceste. To ľahko pripravíte z hladkej múky, masla, trošky cukru a studenej vody. Takto pripravené cesto necháte odpočinúť v chladničke, vyvaľkáte, vložíte do formy, popicháte vidličkou a zaťaženékeramickými fazuľami upečte. Hotový korpus potom v krajine galského kohúta plnia ovocnými, smotanovými alebo čokolá...

Tyrkysovomodrá koláčová forma Emile Henry, ⌀ 28 cm

Kúzlo francúzskych koláčov spočíva v krehkom ceste. To ľahko pripravíte z hladkej múky, masla, trošky cukru a studenej vody. Takto pripravené cesto necháte odpočinúť v chladničke, vyvaľkáte, vložíte do formy, popicháte vidličkou a zaťaženékeramickými fazuľami upečte. Hotový korpus potom v krajine galského kohúta plnia ovocnými, smotanovými alebo čokolá...