Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Doplnok na hubnuti unilakt

Nájdených:    4 produkty

UniLakt ŠKORICA výživový doplnok, 450ks

UniLakt ŠKORICA výživový doplnok s vlákninou Obsah UniLakt ŠKORICA: tbl 1x450 ks Charakteristika UniLakt ŠKORICA: Výživový doplnok s obsahom vlákniny, chlorelly a škorice. Určený na pravidelné užívanie. Zloženie: jablčná vláknina (45%), sušená zelená riasa chlorelly (5%), škorica (4%) (Cinamorum zeylanicum L.), inulín (3%), probiotická kultúra Enterococcus faecium, vitamín C, sušené odtučnené mlieko, sladidlo: cukor. Použitie UniLakt ŠKORICA: Odporúčané dávkovanie: 15 tabliet rozdelených do dv...

UniLakt ŠKORICA výživový doplnok, 220ks - Unilakt so škoricou 150 g 220 tabliet

UniLakt ŠKORICA výživový doplnok s vlákninou Obsah UniLakt ŠKORICA: tbl 1x220 ks Charakteristika UniLakt ŠKORICA: Výživový doplnok s obsahom vlákniny, chlorelly a škorice. Určený na pravidelné užívanie. Zloženie: jablčná vláknina (45%), sušená zelená riasa chlorelly (5%), škorica (4%) (Cinamorum zeylanicum L.), inulín (3%), probiotická kultúra Enterococcus faecium, vitamín C, sušené odtučnené mlieko, sladidlo: cukor. Použitie UniLakt ŠKORICA: Odporúčané dávkovanie: 15 tabliet rozdelených do dv...

UniLakt Škorica 250g

UniLakt Škorica Obsah UniLakt Škorica: sypká zmes 1x250 g Charakteristika UniLakt Škorica: Výživový doplnok so sladidlami. Sypká zmes s obsahom jablčnej vlákniny, kukuričnej vlákniny, zelenej riasy chlorella, škorice, inulínu, vitamínu C a kultúry Enterococcus faecium. UniLakt škorica sypká zmes – výživový doplnok so sladidlami. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu podporuje odbúravanie tukov, prispieva k podpore trávenia, a naviac podporuje vitalitu a aktivitu organizmu. Použitie UniLakt Škorica: ...

NuLab Aminokyseliny, 359 mg, 60 kapsúl

,,Aminokyseliny sú obrazne povedané stavebné kamene bielkovín, a tie zase sú stavebnými kameňmi celého tela. Rozdeľujeme ich na esenciálne a neesenciálne. Neesenciálne aminokyseliny si ľudské telo vie vyrobiť. Esenciálne aminokyseliny sa musia bezpodmienečne dodávať v potrave, pretože ľudské telo si ich nevie vyrobiť. Ako bunkové faktory sú najdôležitejšie: L-lyzín, L-prolín, L-arginín a cysteín. Samozrejme aj ostatné esenciálne kyseliny: tryptofán, fenylalanín, glutamín ap. sú dôležité....