Kde som:  Katalóg  >  Vyhľadávanie

Babickinej recepty z bravcoveho masa

Nájdených:    7 produktov

Babičkine jedlá z mäsa - Renato Magát

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, počas sviatočných dní či na oslavy. Napriek tomu postupne vznikla zaujímavá plejáda dômyselných pokrmov z mäsa, ktoré sme pre vás zozbierali do najnovšej babičkinej kuchárky. Nájdete tu napríklad tr...

Babičkine jedlá z mäsa - Renato Magát

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, počas sviatočných dní či na oslavy. Napriek tomu postupne vznikla zaujímavá plejáda dômyselných pokrmov z mäsa, ktoré sme pre vás zozbierali do najnovšej babičkinej kuchárky. Nájdete tu napríklad t...

Varíme z diviny/Guláše

Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Kniha je rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom receptov jeden druh mäsa – jelenie, diviačie, srňacie, bažantie, zajačie... Do knihy sú zaradené aj recepty z baraniny a jahňaciny, pretože na Slovensku patria tieto pokrmy medzi netradičné,...

Varíme z diviny/Guláše - Kolektív

Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Kniha je rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom receptov jeden druh mäsa – jelenie, diviačie, srňacie, bažantie, zajačie... Do knihy sú zaradené aj recepty z baraniny a jahňaciny, pretože na Slovensku patria tieto pokrmy medzi netradičné, ...

Najlepšie jedlá na svete - Michal Grondžák

Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni. Je v nej množstvo vynikajúcich autorových receptov, zozbieraných rodinných receptov, ale i od kamarátov a z internetu. Ponúka široký repertoár polievok, jedál z hydiny, bravčového i hovädzieho mäsa, ale aj bezmäsité a zeleninové jedlá. Tak sa dozviete ako si pripraviť skvelý paprikáš, sviečkovicu na smotane, živánsku, baklažá...

Najlepšie jedlá na svete - Michal Grondžák

Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni. Je v nej množstvo vynikajúcich autorových receptov, zozbieraných rodinných receptov, ale i od kamarátov a z internetu. Ponúka široký repertoár polievok, jedál z hydiny, bravčového i hovädzieho mäsa, ale aj bezmäsité a zeleninové jedlá. Tak sa dozviete ako si pripraviť skvelý paprikáš, sviečkovicu na smotane, živánsku, baklažá...

Varíme chutne a lacno - Ladislav Tvrdoň

Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky M...