Kde som:  Katalóg  >  Kozmetika a lifestyle  >  Nápoje a potraviny  >  Korenie  >  Zmes korenia

Zmes korenia

Načítavam galériu...
Predchádzajúca
Ďalšia
Kúpiť za 4,26 €
Dostupnosť: Skladom
Hampstead Tea London BIO Chai zmes orientálneho korenia, 20 ks
Lahodný čaj najvyššej kvality z indickej provincie Darjeeling, oblasť Makaibari. Vyniká svojimi povzbudzujúcimi účinkami a korenistou orientálnou vôňou.
Chuť
Povzbudzujúci aromatický mix orientálnych indických byliniek a korenia. Prirodzene bezkofeínová zmes na prípravu lahodného voňavého orientálneho čaju masala. < /p... Máte radi farbičky? Tak budete milovať nové latte. Červená repa je hľúza sýto červenej farby, ktorá dodává tomuto trendovému nápoju jasne rúžovú farbu. Jemné korenie dotvára sladkú chuť repy a dodáva jej orientálny nádych.  Prekvapte svojich priateľov! Zmes na ryby
Pôvod a história
Vytvoriť zmes korenia nie je jednoduchý proces. Jeho náročnosť spočíva vo vyvážení aromatickej jemnosti a sily, aby posunuli pokrm na novú úroveň. Zmes na ryby sa vyznačuje výraznou vôňou a strednou štipľavosťou, čo dokonale podčiarkuje jemnú chuť rybacieho mäsa, škľabiek a morských plodov. Zmes obsahuje biele korenie, ktoré dodáva silu a eleganciu, divok...

Popis Zmes korenia

BrainMarket.sk píše:

Hampstead Tea London BIO Chai zmes orientálneho korenia, 20 ks
Lahodný čaj najvyššej kvality z indickej provincie Darjeeling, oblasť Makaibari. Vyniká svojimi povzbudzujúcimi účinkami a korenistou orientálnou vôňou.
Chuť
Povzbudzujúci aromatický mix orientálnych indických byliniek a korenia. Prirodzene bezkofeínová zmes na prípravu lahodného voňavého orientálneho čaju masala.

Kde sa pestujú čajovníky pre čaj od Hampstead Tea London?
Čajové lístky pre čaje Hampstead Tea London pochádzajú z indickej oblasti Darjeeling, presnejšie z čajovej záhrady Makaibari. Pestovanie v tejto nádhernej oblasti subtropického pásu začalo už v roku 1859, čím je oblasť unikátna - nachádza sa tu prvá, doteraz rodinná, továreň na spracovanie čaju na svete. Všetky čaje sú zberané výhradne ručne.
V Makaibari sa využíva tzv. biodynamický spôsob poľnohospodárstva, čo je alternatívny spôsob hospodárenia, ktorý opísal rakúsky filozof, pedagóg a ezoterik Rudolf Steiner už začiatkom 20. storočia. Tento typ poľnohospodárstva kladie dôraz najmä na vysokú prirodzenú kvalitu surovín a dlhodobú udržateľnosť produkcie v danej oblasti. Princíp spočíva v tom, že poľnohospodári šetrne hospodária s prírodnými zdrojmi a vracajú prirodzenou cestou do pôdy živiny, ktoré z nej čerpajú. Makaibari je, vďaka významnej pomoci spoločnosti Hampstead Tea London, prvou svetovou oblasťou s certifikátom biodynamického poľnohospodárstva na svete.
Biodynamický pôvod produktov zastrešuje certifikácia biodynamického poľnohospodárstva Demeter. Certifikácia Demeter garantuje najvyššiu možnú úroveň biodynamického poľnohospodárstva. Prevyšuje štandardnú BIO certifikáciu a zaručuje napríklad aj to, že pri pestovaní plodín neboli použité žiadne umelo vyrobené látky, iba kompostovaná zemina produkovaná priamo na konkrétnych plantážach. V biodynamickom poľnohospodárstve sa dôsledne dodržujú etické zásady voči ochrane a udržateľnosti životného prostredia.
Zároveň kúpou produktu...

Bomo.sk píše:

Máte radi farbičky? Tak budete milovať nové latte. Červená repa je hľúza sýto červenej farby, ktorá dodává tomuto trendovému nápoju jasne rúžovú farbu. Jemné korenie dotvára sladkú chuť repy a dodáva jej orientálny nádych.  Prekvapte svojich priateľov!

Chefshop.sk píše:

Zmes na ryby
Pôvod a história
Vytvoriť zmes korenia nie je jednoduchý proces. Jeho náročnosť spočíva vo vyvážení aromatickej jemnosti a sily, aby posunuli pokrm na novú úroveň. Zmes na ryby sa vyznačuje výraznou vôňou a strednou štipľavosťou, čo dokonale podčiarkuje jemnú chuť rybacieho mäsa, škľabiek a morských plodov. Zmes obsahuje biele korenie, ktoré dodáva silu a eleganciu, divoké biele korenie s nádychom aromatických bylín, koriander s chuťou citrusového ovocia, fenikel s ovocnou a výraznou chuťou a ružové korenie s kvetinovou arómou.
Tipy a použitie
Najviac sa hodí na ryby, ale tiež na morské plody a škľabky. Vynikajúco sa hodí k obaľovaným morským plodom, biskvitom, paštétam z morských plodov a carpacciu zo surových rýb, tatárskym biftekom a ceviche. Dokonalá je kombinácia s morským čertom v paradajkovej omáčke alebo s pečenou pražmou. Okrem toho je ideálny aj na rozvinutie jemnej chuti ustríc.
O chuti
Táto zmes sa vyznačuje čerstvým, zeleninovým nádychom s náznakmi ovocia a kvetín. Dominujú feniklové semienka s anízovou chuťou.
Mletie korenia
Mletie primárne slúži na uvoľnenie plnej chuti korenia. Aromatické molekuly sa nachádzajú v jadre zrniek korenia, zatiaľ čo štipľavé molekuly sú hlavne na vonkajšej strane. Aby ste teda dosiahli väčšiu štipľavosť, použite jemné mletie. Maximálnu chuť dosiahnete mletím na hrubo, ktoré skvelo uvoľní esencie zrnka. Korenie je nutné pomlieť až na poslednú chvíľu! Silné okamžiky sú prchavé... Ak si chcete vychutnať korenie čo najlepšie, nevarte ho spoločne s pokrmom veľmi dlho, stratil by tak svoju silu.

Parametre Zmes korenia

Podobné produkty

Podobné frázy: