Kde som:  Katalóg  >  Dom, byt a záhrada  >  Dom a záhrada  >  Záhradné stromy a flóra  >  Jedľa

Jedľa

Nájdené:    200 produktov

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Jedlá soda 220g

Jedlá sóda 220 g Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná pre potravinárske účely. Používame ju ku kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kypria, len keď je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka funguje napr. med, kyslomliečne výrobky, čokoláda. Napríklad medové perníčky možno nakypriť jedlou sódou a výsledok je uspokojivejšie, ako pri použití kypriaceho prášku. Dávkovanie jedlej sódy je ďaleko nižšia, ...

Viac informácií

Podobné frázy: